روغن آرگان چیست و چه خواصی دارد؟

توضیحات کامل و جامع در مورد مشخصات و خواص و فواید روغن آرگان را در این مطلب بخوانید.

روغن آرگان چیست و چه خواصی دارد؟

به گزارش، احتمالا در سال های اخیر زیاد نام روغن آرگان به گوشتان خورده است؛ روغنی که برای لطافت هر چه بیشتر مو ها و درخشندگی پوست از آن استفاده می گردد.

توضیحات کامل و جامع در مورد مشخصات و خواص و فواید روغن آرگان را در انتهای این مطلب برایتان خواهیم نوشت. اما پیش از آن در این مقاله قصد داریم در مورد مسایلی صحبت کنیم که شاید از آن ها بی اطلاع باشید.

تقریبا همه ما به خوبی فرق بین روغن کانولا و روغن موتور را می دانیم. اما در مورد روغن های مخصوص پوست صورت چه می دانید؟

همه روغن های مخصوص صورت که در بازار موجود هستند، فرمول ساخت منحصربه فرد، وزن و قدرت جذب متفاوت از هم دارند. همین تفاوت هاست که آن ها را برای انواع مختلف پوست مناسب می نماید.

به طور مثال، روغن کرچک و روغن هسته انگور میزان چربی پوست های مستعد اکنه را کاهش می دهند. در حالی که روغن نارگیل و روغن آووکادو به عنوان بهترین و غنی ترین مرطوب نماینده و آبرسان برای پوست های خشک بشمار می روند.

روغن آرگان، در رده میانی روغن های مخصوص پوست قرار می گیرد یعنی نه خیلی سنگین است و نه خیلی سبک. به همین خاطر است که آرگان برای همه نوع پوستی از خشک گرفته تا چرب و ترکیبی مفید و مناسب است.

روغن آرگان حاوی اسید های چرب امگا، ویتامین E. و اسید های لینولئیک است که همگی آن ها به طور مجزا پوست را آبرسانی و مرطوب می نمایند، اکنه را از بین می برند و پوست های خشک را نرم می نمایند.

در یک جمله می توان گفت که روغن آرگان یک محافظ، آبرسان، تغذیه نماینده و مرطوب نماینده طبیعی برای پوست انسان است.

حتما از این جمله تعجب نموده اید، نه؟ مگر می گردد روغن برای درمان اکنه که در نتیجه چربی بوجود می آید مفید باشد؟ بله می گردد. گاهی جوش زدن صورت در نتیجه فراوری چربی های طبیعی صورت فرد ایجاد نمی گردد، بلکه به خاطر رژیم غذایی ناسالم یا محصولات قوی ضداکنه، پوستشان خشک، آسیب دیده و ملتهب می گردد.

این آسیب ها باعث بدتر شدن شرایط پوست می گردد و نتیجه آن چیزی نیست جز فراوری هر چه بیشتر چربی طبیعی که در نهایت به بروز جوش و اکنه های متعدد منجر می گردد. روغن آرگان می تواند این چرخه را در هم بشکند.

ویتامین E. موجود در روغن آرگان نه تنها به عنوان عامل فعال ضد التهاب برای پوست های قرمز و واکنشی عمل می نماید، بلکه حتی فراوری چربی پوست را نیز تحت کنترل می گیرد و میزان چربی پوست را به تعادل می رساند.

بنابراین، پوست کمتر جوش می زند و حساسیت و قرمزی کمتری نیز خواهد داشت.

همه آنتی اکسیدان های طبیعی موجود در روغن آرگان برای تسکین اگزما و اسکار مفید و کاربردی هستند.

به طور طبیعی روغن ها نباید خاصیت مرطوب نمایندگی داشته باشند. اما خب یک خاصیت ویژه دارند، و آن چیزی نیست جز مسدودنمایندگی. در ظاهر این کلمه بار منفی دارد. اما واقعیت این است که خاصیت مسدودنمایندگی روغن باعث می گردد تا رطوبت پوست زیر آن اسیر شده و تبخیر نگردد. در نتیجه پوست برای مدت طولانی تر رطوبت و آب خود را حفظ خواهد نمود.

شاید بهترین روش برای استفاده از روغن آرگان، مالیدن آن روی پوست نمدار و نیمه خیس باشد. به این خاطر که آب را در منافذ پوست مسدود می نماید. البته می توانید روی کرم مرطوب نماینده خود هم یک لایه روغن آرگان بمالید.

از آنجا که روغن آرگان بسیار سبک است خیلی سریع جذب پوست می گردد و به هیچ عنوان سنگینی آن را احساس نخواهید کرد.

این روغن باعث می گردد تا پوست درخشان و شفاف به نظر برسد.

اگر از براق بودن پوستتان خوشتان نمی آید، می توانید شب ها پس از شستن صورت و قبل از خواب آرگان را روی پوست بمالید. البته باید یک روکش یک بار مصرف روی بالش بکشید، زیرا چربی روغن روی آن لکه ایجاد می نماید.

روغن آرگان به طلای مایع مشهور است. چرا؟ به این خاطر که خواص بی نظیری روی پوست و مو دارد و می توان حتی آن را یک اکسیر دیر کشف شده هم نامید.

البته برای برطرف مسائل گوارشی و پیشگیری از سرطان نیز بسیار موثر است.

روغن آرگان از میوه درختی به نام آرگان با نام علمی Argania spinosa به دست می آید. درخت آرگان بومی کشور مراکش است، ارتفاع حدود 8 متر است و عمر طولانی دارد که در 30 سالگی میوه می دهد. درون میوه مغزی وجود دارد که روغن از آن تهیه می گردد.

این درخت به طرز عجیبی در برابر خشکی، گرما، خاک ضعیف و شرایط سخت محیطی مقاوم است.

روغن میوه آرگان دارای مقدار زیادی اسید چرب، ویتامین آ، ویتامین سی، ویتامین ای، امگا 6 و 9، آنتی اکسیدان و لینولئیک اسید است. ویتامین A. موجود در این روغن پوست و مو را تغذیه نموده و می تواند آسیب دیدگی آن ها را ترمیم کند.

این طلای مایع به خاطر داشتن اسید های فراوان، PH طبیعی پوست را ذخیره می نماید و در پوست های چرب باعث کم چرب شدن پوست می گردد.

قبل از استفاده از محصولات آرایشی 1 یا 2 قطره از این روغن را به مدت 5 دقیقه روی پوست بمالید تا موجب جذب عالی محصولات آرایشی گردد. همچنین از ایجاد پینه روی پوست پیشگیری می نماید.

روغن آرگان به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی ویتامین A. پوست را به خوبی تغذیه می نماید. آثار پیری را که روی پوست نمایان شده را بهبود می بخشد. اگزما، جوش و جای زخم را ترمیم می نماید. پوست را مرطوب می نماید. کشسانی پوست را افزایش می دهد در این محصول هیچگون کلسترولی وجود ندارد.

به دلایل زیر روغن آرگان بهترین روغن برای مو بشمار می رود:

روغن آرگان مرطوب نماینده بسیار خوبی است و به دلیل میزان بالای ویتامین E. و آنتی اکسیدانش با شوره و پوسته های خشک سر مبارزه می نماید. این روغن حالت وزی مو را می گیرد و موخوره را درمان می نماید. از روغن آرگان می توان به عنوان ماده نرم نماینده بعد از شامپوی مو استفاده کرد. محافظ مو در برابر کلر و نمک در آب استخر و دریاست. این روغن برای درمان ریزش مو بسیار موثر است. روغن آرگان از مو در برابر نور خورشید محافظت می نماید.

کاهش کلسترول پیشگیری از سرطان تقویت نماینده سیستم ایمنی بهبود سیستم گوارش نرم نماینده لب

منبع: روزیاتو

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "روغن آرگان چیست و چه خواصی دارد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روغن آرگان چیست و چه خواصی دارد؟"

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید