شفر برای کی روش فرقی با برانکو ندارد
به گزارش تنها پیامک، برای کی روش شفر تفاوتی با برانکو ندارد. شاید هیچ سرمربی دیگری هم تفاوتی با برانکو نداشته باشد.
به گزارش خبرنگاران ، رابطه وینفرد شفر با کی روش، همیشه یک رابطه یک طرفه بوده از طرف سرمربی آلمانی استقلال. بدون اینکه کی روش حتی قدمی به سوی شفر بردارد. از همان زمان که شفر در مقطع کوتاهی از فصل پیش به عنوان جانشین احتمالی کی روش معرفی گردید، سرمربی تیم ملی، او را از پشت عینک بدبینی اش دید و دیگر هرگز حاضر به رفاقت با او نشد. حالا هم گرچه تقابل کی روش با شفر به اندازه تقابل با برانکو بر سر زبان ها نیفتاده است اما سرمربی تیم ملی با شفر همان برخوردی را دارد که با برانکو داشت. بازیکنان مغضوبش را به تیم ملی دعوت می نماید، بازیکنان مورد تأییدش را خط می زند و کوچکترین اهمیتی برای او قائل نمی گردد. و همه این ها در حالی است که شفر برای بهبود این روابط از هیچ کوششی کم نمی گذارد.
تقابل هواداران پرسپولیس و کی روش در روزهای اخیر در شبکه های اجتماعی شدت گرفته است. حالا دیگر پرسپولیسی ها خود را مقابل تیم ملی و کی روش می دانند و هواداران سرمربی تیم ملی هم از هیچ فرصتی برای بگومگو با سرخ ها دریغ نمی نمایند. نکته قابل تأمل اما اینجاست که مسائل سرمربی تیم ملی با مربیان لیگ تنها به برانکو محدود نمی گردد و روابط کی روش با شفر هم چندان بهتر از روابطش با برانکو نیست.
مروری بر چند ماه گذشته نشان می دهد که کوشش شفر برای بهبود روابطش با کی روش راه به جایی نبرده است. به روزهای قبل از جام جهانی برگردیم. روزی که کی روش، شفر را مقصراصلی دعوت نشدن وریا غفوری و سید محمد حسینی به تیم ملی معرفی کرد و سرمربی استقلال در کمال آرامش پاسخش را داد تا جلوی هر گونه مشاجره ای را گرفته باشد. شفر اما حتی در همان آرامش هم به وضوح خاطرنشان کرد که کی روش ناراحت و ناامیدش نموده است. او اما با همه این ها باز هم برای همکاری با تیم ملی ابراز امیدواری کرد و در بیانیه اش نوشت: من امیدوارم ما در آینده با هم همکاری داشته باشیم به خاطر اینکه این بهترین کار برای فوتبال ایران است و من باور دارم همه ما یعنی تیم ملی و باشگاه ها یک هدف را دنبال می کنیم که پیشرفت فوتبال ایران است. ما می توانیم این کار را فقط با هم و با همکاری هم انجام دهیم نه علیه یکدیگر. آرزوی شفر اما آن طور که می خواست برآورده نشد.
شفر حتی بعد از مراسمی که در تالار وحدت برای ملی پوشان در نظر گرفته بودند، برای صحبت خصوصی در این رابطه خود را به اتوبوس تیم ملی رساند، وارد اتوبوس شد تا با کی روش صحبت کند. بدون اینکه این کار را کسر شأنی برای خود بداند یا نخواهد به سمت سرمربی تیم ملی برود.
از همان زمان هم شفر نمی خواست با کی روش وارد دعوا گردد و سعی داشت حداقل در ظاهر روابط دوستانه اش با سرمربی تیم ملی را حفظ کند. هرچند هرگز از کی روش بازخورد مثبتی دریافت نکرد اما ماه ها بعد از آن مصاحبه ها، برای تماشای بازی دوستانه تیم ملی به استادیوم آزادی رفت تا نشان دهد مسئله ای با کی روش ندارد. آن هم درست زمانی که غیبت سرمربی تیم ملی در فینال لیگ قهرمانان آسیا، مورد نقد است و جای خالی او در استادیوم آزادی خیلی ها را متوجه خود نموده.
وینفرد شفر برای تماشای بازی دوستانه تیم ملی فوتبال به آزادی می رود و سعی دارد به هر نحوی که شده، روابطش با سرمربی تیم ملی را بهبود ببخشد اما هیچ یک از کوشش هایش تا کنون نتیجه مثبتی نداشته است. بیراه نیست اگر بگوییم کی روش در تمام این مدت در برابر شفر همان رفتارهایی را داشت که در برابر برانکو از خود بروز می داد اما برخلاف انتظارش آن طور که می خواست نتوانست شفر را مقابل خود قرار دهد.
سرمربی آلمانی استقلال در سخت ترین روزها هم با کی روش وارد دعوای جدی نشد. حتی در روزهایی که با استقلال خوب نتیجه می گرفت و بیش از هر زمانی زمزمه های جایگزینی اش به جای کی روش به گوش می رسید. همان زمان که دلیل اصلی اختلاف کی روش با برانکو هم همین زمزمه های حضور سرمربی کروات پرسپولیس در تیم ملی بود.
سوال اما اینجاست که حالا مشکل کی روش با شفر چیست؟ حالا که نه حرفی از حضور شفر روی نیمکت تیم ملی است و نه تقابلی جدی بین این دو در گرفته است؟ کی روش حتی در دعوت بازیکن به تیم ملی هم همان رفتاری را با شفر دارد که با برانکو داشت. دقیقاً همان بازیکنانی را از استقلال به تیم ملی دعوت می نماید که مغضوب شفر هستند و روی نام بازیکنان مورد تأیید شفر خط می کشد. درست همان رفتاری که باعث جدایی بازیکنانی چون فرشاد احمدزاده، مهدی طارمی و رامین رضاییان از تیم فوتبال پرسپولیس شد.
برای کی روش شفر تفاوتی با برانکو ندارد. شاید هیچ سرمربی دیگری هم تفاوتی با برانکو نداشته باشد و در چنین شرایطی تنها یک پاسخ ساده از سوی شفر می تواند آتش اختلاف این دو را به اندازه اختلاف با برانکو شعله ور کند. شفر اما تا چه زمانی می تواند نسبت به این رفتارها بی تفاوت باشد؟
اصلاً اگر طاقتش تمام گردد و بخواهد پاسخی به کی روش بدهد، آیا اوضاع برای او و استقلال تغییری می نماید؟ آیا در روابط سرمربی تیم ملی با شفر تغییری ایجاد می گردد؟
واقعیت این است که جامعه فوتبال ما در شرایطی بر اختلاف کی روش با برانکو و پرسپولیسی ها متمرکز شده که کی روش نظیر این اختلاف را با خیلی از سرمربی های تیم های لیگ برتری یا حتی دستیاران خودش هم دارد. گاهی ممکن است طرف مقابل کی روش شخصی مثل شفر باشد و چنین برخوردهایی را از کی روش بپذیرد و برایش اهمیتی نداشته باشد و گاهی شخصی چون برانکو باشد و آن را برنتابد و همین موضوع به آغاز اختلاف های جدی تری منجر می گردد.
1 – 10
منبع: ایران ورزشی