طرز تهیه انواع دسر با بیسکویت پتی بور
به گزارش تنها پیامک، بیسکویت پتی بور از جمله خوراکی هایی است که انواع دسر ها را می توانید با آن درست کنید، مثل دسر کاسترد با بیسکویت پتی بور، کیک یخچالی موزی و … . با بیسکویت پتی بور همچنین می توانید به سادگی انواع دسرهای ساده و خوشمزه را نیز تهیه کنید. در ادامه 4 دستور برای تهیه دسر با بیسکویت پتی بور را خواهید خواند.
در ادامه خواهید خواند
با طرز تهیه انواع دسر با بیسکویت پتی بور همراه ما باشید.
طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی بور و نشاسته
مواد لازم | |
شیر | 4 لیوان |
شکر | 1 لیوان |
آرد سفید | 2 قاشق غذاخوری |
پودر نشاسته گندم | 4 قاشق غذاخوری |
کره | 25 گرم |
بیسکویت پتی بور کاکائویی | 1 بسته |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | 1 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه دسر با بیسکویت پتی بور و کاکائو
- شیر، شکر، پودر کاکائو، آرد و نشاسته را در قابلمه ریخته، هم بزنید و روی حرارت قرار دهید. مواد را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
- وقتی مواد غلیظ شدند و غلظت آن ها کمی بیشتر از فرنی شد، حرارت را خاموش نموده و کره و وانیل را به آن اضافه کنید.
- مخلوط فوق را گاهی هم بزنید تا از داغی بیافتد.
- کف قالب مورد نظر را با نایلون بپوشانید و یک لایه از کرم فوق را روی آن بریزید.
- یک ردیف بیسکویت پتی بور روی کرم بچینید و روی بیسکویت را با کرم بپوشانید.
- مراحل فوق را تکرار کنید تا مواد تمام گردد و لایه آخر را با کرم بپوشانید.
- قالب را حدود 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد، سپس آن را در ظرف سرو برگردانید و روی آن را با شکلات بن ماری شده و یا پودر کاکائو تزیین کنید.
طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی بور و ژله
مواد لازم | |
بیسکویت پتی بور | 1 بسته |
بستنی لیوانی | 1 عدد |
ژله آلوئه ورا | 1 بسته |
ژله پرتقال | 2 بسته |
دستور تهیه دسر با بیسکویت پتی بور و بستنی
- ابتدا یک بسته ژله پرتقال رو با یک لیوان و نیم آب جوش حل میکنیم .و داخل ظرف پیرکس که نایلون کفش گذاشتیم قرار میدیم.داخل یخچال میزاریم نیم ساعت تا تقریبا ببنده.وقتی بسته شد دو ردیف بسکویت پتی بور رو اون میچینیم.
- حالا ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش و یک لیوان بستنی لیوانی قاطی میکنیم . و یک ردیف نازک رو بسکویت ها میریزیم . طوری که بسکویت ها ازجاشون تکون نخورن و معلق نشن . به مدت ده دقیقه داخل یخچال میزاریم تا نیم بند بشه .
- دوباره درش میاریم و باقی آلوورا رو روی بسکویت ها میریزیم .دوباره بمدت بیست دقیقه داخل یخچال قرار میدیم .بعد از اون یک بسته ژله پرتقال رو دوباره با یک و نیم لیوان آب جوشیده حل میکنیم . کمی که خنک شد . روی ژله آلوورا میریزیم و میزاریم یخچال تا ببنده.
- و درآخر برعکس میکنیم رو ظرف و به آرامی نایلون رو بر میداریم . و برشش میدیم و داخل بشقاب قرارشون میدیم .
طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی بور و گردو
مواد لازم | |
بیسکوییت پتی بور خرد شده | 350 گرم |
شکر | 2 پیمانه |
کره | 300 گرم |
گردوی خرد شده | 220 گرم |
آب | 3 پیمانه |
پودر کاکائو | 100 گرم |
شیر | نصف پیمانه |
شکلات | 150 گرم |
دستور تهیه دسر با بیسکویت پتی بور گردویی
- آب و شکر را در یک تابه بریزید و روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا شکر ها کاملا حل شوند.
- پس از آن 200 گرم کره را به مخلوط اضافه نموده و حرارت دهید تا کره ذوب گردد. در این مرحله شربت شکلات آماده شده است.
- بیسکویت های پتی بور را خرد کنید ولی لازم نیست آنها را پودر کنید.
- گردو ها را نیز خرد نموده و با بیسکویت ها در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید.
- شربت آب و شکر را آهسته آهسته به آن اضافه و مخلوط کنید.
- 50 گرم کره را نیز ذوب نموده و به مواد اضافه کنید.
- مواد را به دو قسمت تقسیم کنید و در دو ظرف مجزا بریزید.
- در یکی از ظرف ها پودر کاکائو اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- موادی که کاکائو دارد را کف یک ظرف بریزید. (مثلا سینی فر یا هر چیزی که بتوان آن را در فریزر گذاشت)
- روی آن مواد بدون کاکائو را ریخته و خوب آن را پخش و صاف کنید.
- اکنون شکلات را به روش بن ماری ذوب نموده و شیر و 50 گرم کره را به آن اضافه کنید و به قدری هم بزنید تا یک مخلوط یکدست حاصل گردد.
- شکلات حاصله را روی مواد بریزید و با لیسک آن را پخش کنید تا تمام مواد به شکلات آغشته شوند.
- ظرف را به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید تا شکلات سفت گردد.
- پس از سه ساعت ظرف را از یخچال خارج کنید و شکلات را با یک چاقوی تیز برش بزنید.
طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی بور و پودینگ
مواد لازم | |
پودینگ وانیل آماده | 500 گرم |
بیسکوییت ساده پتی بور | 100 گرم |
بیسکوییت کاکائویی (تیره) پتی بور | 100 گرم |
کره | 150 گرم |
شکر قنادی (پودر قند) | 2 قاشق غذا خوری سرپر |
شکلات تلخ (یا همان شکلات خالص) | به میزان لازم |
دستور تهیه دسر با بیسکویت پتی بور فوری و خوشمزه
- هدف این دستور این است که بتوانید با پتی بور، دسری آسان و کم دردسر درست کنید؛ پس ترجیحا از پودینگ آماده بهره ببرید. در غیر این صورت، بهتر است از یک روز قبل، پودینگ را آماده کنید و بگذارید یک روز استراحت کند.
- کره را از قبل در دمای اتاق بگذارید تا به مرور نرم گردد. نصف پودر قند را با نصف کره آن قدر ورز دهید و به هم بزنید تا پف کند و مایه ای روان و کرکی به دست آید. بعد از این، سراغ نصفه دیگر بروید.
- چند قاشق پودینگ را در کاسه ای جادار بریزید و با مقداری کره به هم بزنید تا بافتی یکدست و روان به دست آورید. حالا دوباره مقداری کره اضافه کنید و آنقدر این کار را ادامه دهید تا پودینگ و کره تمام گردد و ترکیبی یکدست از پودینگ و کره داشته باشید.
- نکته: پودینگ و کره، حتماً باید در دمای یکسان باشند تا مایه تان گلوله گلوله نگردد و دلمه نبندد.
- ورقه نازک آلومینیومی (فویل) را کف ظرف گودی (مثل ظروف پیرکس) پهن کنید و تمام چهار گوشه و دیواره های ظرف را بپوشانید.
- لایه ای از پتی بور را روی ورقه بچینید و روی آن را با چهار قاشق غذاخوری سر پر پودینگ و کره، با سطحی یکنواخت، بپوشانید. سپس لایه ای دیگر و به همین ترتیب تا بالا (در هر لایه، یکی در میان، از یک رنگ پتی بور بهره ببرید). نسبت ها را طوری تنظیم کنید که لایه آخر با پودینگ و کره پوشیده گردد.
- روی لایه آخر را با بیسکوییت خرد شده و شکلات رنده شده تزئین کنید.
- روی دهانه ظرف سلفون بکشید و آن را در یخچال بگذارید. بهتر است بگذارید دسر یک شب در یخچال بماند تا بیسکوییت ها به خوبی نرم شوند و مواد را جذب نمایند. با این حال، دسر بعد از دو ساعت آماده است و می توانید آن را میل کنید.
یک پیشنهاد برای خوش مزه تر شدن دسر بیسکوییت پتی بور
می توانید لا به لای دسر، موز و یا توت فرنگی حلقه حلقه شده، یا ترکیب این دو، را هم اضافه کنید و طعمی میوه ای به ترکیب تان بدهید.
سخن آخر
آیا پیشنهاد دیگری برای تهیه دسر با بیسکویت پتی بور دارید؟ دیدگاه ها و تجربیات خود را در پایین همین صفحه با مخاطبان درمیان بگذارید.