طرز تهیه تارت توت فرنگی با کرم کاستارد؛ دسر تابستانی فرانسوی
به گزارش تنها پیامک، با این قسمت از آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ همراه باشید تا طرز تهیه تارت توت فرنگی با کرم کاستارد را به شما آموزش دهیم. با آموزش تصویری و نکاتی که یاد می دهیم، می توانید یک تارت توت فرنگی خوشمزه و تابستانی بپزید و دوستان و خانواده خود را شگفت زده کنید.
تارت یکی از دسرهای محبوب است که با میوه های تازه و کرم کاستارد (پاتیسیر) پر می گردد. اولین بار اواسط قرن 16 میلادی بود که تارت را با الهام از شیرینی پای تهیه کردند. تارت شباهت زیادی به پای دارد؛ با این تفاوت که روی پای را پس از پر کردن، با یک لایه خمیر می بندند، اما تارت پس از پر شدن با مواد به همان شکل سرو می گردد. تارت توت فرنگی یکی از محبوب ترین انواع تارت در تمام جهان است. برترین تارت توت فرنگی را فرانسوی ها تهیه می نمایند. ترکیب طعم خاص توت فرنگی با طعم لطیف کرم کاستارد در این تارت، به طرز شگفت انگیزی لذت بخش است.
مواد لازم برای 6 نفر
- آرد سفید شیرینی پزی (نول): 2 پیمانه
- شیر سرد: 2 پیمانه
- پودر قند: 1 قاشق غذاخوری
- شکر: یک سوم پیمانه
- زرده تخم مرغ: 3 عدد
- کره: 30 گرم
- کره سرد خرد شده: 120 گرم
- خامه: 200 گرم
- توت فرنگی: 700 گرم
- نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری
- وانیل: 1 قاشق چای خوری
- نمک: نصف قاشق چای خوری
- آب یخ: 1 تا 2 قاشق چای خوری
طرز تهیه تارت توت فرنگی
1.
ابتدا باید کرم کاستارد را تهیه کنید. برای این کار 2 عدد از زرده های تخم مرغ را با شکر مخلوط، سپس نشاسته ذرت را روی آن الک و در نهایت 5 قاشق از شیر سرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید. این مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا ترکیب آن ها کاملا یک دست و روان گردد.
2.
در ادامه، مابقی شیر را هم کم کم به کرم اضافه کنید و هم بزنید. سپس مایه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به هم زدن مداوم ادامه دهید تا کرم شما غلیظ گردد.
3.
وقتی کرم کاستارد به غلظت رسید، 30 گرم کره و نیمی از وانیل را هم به آن اضافه کنید. سپس روی کرم را با سلفون بپوشانید تا رویه نبندد. بعد از اینکه کرم کاملا خنک شد، خامه را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.
4.
آرد، پودر قند، نمک، کره سرد خرد شده و مابقی وانیل را در غذاساز بریزید و هم بزنید تا کره کاملا به خورد آرد برود. می توانید این کار را با پشت چنگال هم انجام دهید، اما دقت کنید که کره به هیچ اسم نباید ذوب و گرم گردد. ترجیحا بهتر است کره با دست هم تماس پیدا نکند.
5.
یک عدد زرده تخم مرغ (ترجیحا خنک) و یک قاشق غذاخوری از آب یخ را به خمیر اضافه کنید و هم بزنید. سپس مابقی آب یخ را کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر مانند تصویر منسجم گردد. ممکن است به اندازه کمتر یا بیشتری آب احتیاج باشد، پس آن را کم کم و با احتیاط اضافه کنید.
خمیر تارت اصلا احتیاج به ورز دادن ندارد. تنها باید آن را در نایلون قرار دهید و 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
6.
خمیر را بین دو لایه کاغذ روغنی باز و به یاری وردنه به قالب مخصوص تارت منتقل کنید. بخش های اضافی خمیر را از دور قالب ببرید و با آن قسمت های خالی را بپوشانید. کف تارت را مانند تصویر با استفاده از چنگال سوراخ کنید.
خمیر تارت را باید قبل از اضافه کردن مواد روی آن، بپزید. برای این که خمیر هنگام پخت در فر پف نکند، یک لایه کاغذ روغنی روی آن قرار دهید و با نخود یا لوبیا سطح تارت را بپوشانید. حالا به مدت 20 دقیقه تارت را در فری که از قبل گرم نموده اید، با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزید. سپس نخودها و کاغذ روغنی را بردارید و 10 دقیقه دیگر زمان پخت به آن بدهید تا کاملا بپزد و طلایی گردد.
7.
اجازه دهید نان تارت خنک گردد؛ سپس آن را با کرم کاستارد (پاتیسیر) پر کنید.
8.
روی تارت را با توت فرنگی تزئین و آن را سرو کنید. نوش جان!
منبع: دیجیکالا مگ