دیدن کنید: کیوتو؛ مرکز فرهنگی ژاپن

به گزارش تنها پیامک، کیوتوی ژاپن را چقدر می شناسید؟ در این مقاله ویدیویی از کیوتو می بینید و مختصر تاریخچه ای از این شهر تاریخی می خوانید.

دیدن کنید: کیوتو؛ مرکز فرهنگی ژاپن

کیوتو به عنوان مرکز ژاپن و محل اقامت امپراتوری این کشور از سال 794 تا 1868 شناخته می شد. در حال حاضر، کیوتو هفتمین شهر بزرگ ژاپن با جمعیتی 1.4 میلیون نفری و چهره ای مدرن است. کیوتو در قرن هشتم مرکز ژاپن بود. این شهر به عنوان مرکز سیاست، اقتصاد و فرهنگ ژاپن برای حدود 1100 سال، تا زمانی که ایتخت در اواسط قرن نوزدهم به توکیو منتقل شد، رشد کرد. معابد و زیارتگاه های کیوتودر طول این دوره طولانی ساخته شده اند. هفتاد سایت تاریخی کیوتو (از جمله معبد Kiyomizu-dera و Castle Nijo) به عنوان میراث فرهنگی جهانی ثبت شده اند.

طی قرن ها، کیوتو در اثر جنگ های بسیار و آتش سوزی های متعدد بارها نابود شد، اما با توجه به ارزش تاریخی استثنایی این شهر، در طی جنگ جهانی دوم، کیوتو از لیست شهرهای مورد هدف بمب اتمی حذف شد. مرکز پیشین ژاپن، امروزه به خاطر داشتن معبدها و زیارتگاه های بسیار معروف است. تعداد بی شماری معابد و سازه های تاریخی با ارزش در این شهر وجود دارد. استان کیوتو از جنوب شرقی تا شمال غربی منطقه مرکزی و شمالی کانزای توسعه یافته است. این شهر دارای چهار خصوصیت جغرافیایی است، منطقه ساحلی اره در اطراف خلیج میازورو در شمال شرقی، کوه های تانبا (Tanba) در اطراف مرکز شهر، حوضه کیوتو در جنوب شرقی و حوضه یماشیرو.

سه جشنواره بزرگ کیوتو، جشنواره آئوی ماتسوری (Aoi-matsuri) در اوایل تابستان، جشنواره جیان-ماتسوری در اواسط تابستان و جشنواره جیدای ماتسوری در پاییز است. بعلاوه گوزان نو کوریبی (Gozan-no-Okuribi)، در شب شانزدهم ماه آگوست برگزار می گردد. در طول این جشنواره، مشعل های متعدد بر روی پنج کوه اطراف کیوتو، روشن می شوند و شکلی شبیه به یک نامه یا شکلی دیگر را تشکیل می دهند. این مراسم رویدادی تابستانی است که هم در ژاپن و هم در خارج از کشور شناخته شده است.

منبع: کجارو / jnto.go.jp
انتشار: 26 تیر 1401 بروزرسانی: 26 تیر 1401 گردآورنده: 0nlysms.ir شناسه مطلب: 3034

به "دیدن کنید: کیوتو؛ مرکز فرهنگی ژاپن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دیدن کنید: کیوتو؛ مرکز فرهنگی ژاپن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید