درمان بیماری ها با خوردن میوه

به گزارش تنها پیامک، پژوهشگران با آنالیز های گوناگون علمی به این نتیجه رسیده اند که برای درمان هر بیماری در بدن می توان از یک میوه استفاده کرد. برای آشنایی بیشتر در ادامه همراه ما باشید.

درمان بیماری ها با خوردن میوه
بیشتر ما میوه ها را صرفاً برای مزه خوب و دلنشین شان می خوریم یا ممکن است انگیزه های دیگری از مصرف آنها داشته باشیم. اما اغلب ما نمی دانیم که همین میوه های دلچسب و خوش مزه می توانند در راه مبارزه با بیماری های کوچک و بزرگ یار و یاور ما باشند…

گردو علیه بیماری قلبیمصرف یک مشت گردو در روز به کاهش کلسترول LDL و محافظت در برابر بیماری قلبی یاری می نماید. کلسترول بد به شکل گیری و تجمع پلاک در رگ های خونی یاری می نماید که موجب تنگ و سخت شدن شریان ها می شوند. این شرایط می تواند درد در قفسه سینه، بیماری عروق کرونر یا یک حمله قلبی را موجب گردد. گردو حاوی ویتامین E است که از تشکیل پلاک جلوگیری می نماید.

استرول های گیاهی و فیبر غذایی موجود در گردو به تنظیم سطوح کلسترول بد یاری می نمایند، در شرایطی که اسیدهای چرب امگا-3 ریتم قلب را عادی می سازند. گردو سرشار از چربی های چند پیوندی غیر اشباع است که رشد باکتری های خوب در روده را افزایش می دهند. این باکتری ها اثر مثبتی بر دیگر عامل کلیدی در بیماری قلبی یعنی التهاب دارند.

بادام هندی برای کاهش فشار خونبادام هندی حاوی سطوح بالای منیزیم و پتاسیم است، که دو ماده معدنی مهم برای بدن انسان محسوب می شوند و به کاهش فشار خون یاری می نمایند. منیزیم ریتم قلب را تثبیت می نماید، رگ های خونی را شل می نماید، و فشار خون بالا را کاهش می دهد، در شرایطی که پتاسیم آثار منفی نمک را خنثی می سازد و میزان مایع ذخیره شده در بدن را کنترل می نماید.

آب لیمو و یاری به احیای سطوح نمک بدن پس از ورزشتمرینات ورزشی شدید و تعریق، و بعلاوه استفراغ و اسهال می توانند به عدم تعادل در سطوح نمک بدن منجر شوند. شما می توانید آب نصف یک لیمو را در یک لیوان آب ولرم ریخته و آن را بنوشید. این یکی از کارآمدترین روش ها برای بازگرداندن تعادل در سطوح نمک محسوب می گردد.

لیمو ترش، همچون تمامی میوه های خانواده مرکبات، حاوی پتاسیم و کلسیم است که به ایجاد تعادل در سطوح نمک، pH و مایعات بدن انسان یاری می نمایند.

سیب برای تقویت سیستم ایمنی و کاهش کلسترولاحتمالا شنیده اید که مصرف یک سیب در روز می تواند شما را از مراجعه به پزشک بی احتیاج سازد و البته مطالعات اخیر این مساله را اثبات نموده اند. سیب قرمز حاوی کوئرستین، آنتی اکسیدانی قدرتمند که سیستم ایمنی را تقویت می نماید، است. این ترکیب به ویژه زمانی که زیر استرس شدید قرار دارید، کارآمد است.

سیب ها سرشار از فیبر غذایی محلول در آب هستند که توانایی پیوند با چربی های موجود در روده را دارند. این فرآیند به کاهش سطوح کلسترول LDL و بهبود سلامت کلی بدن انسان یاری می نماید.

بادام برای تغذیه سیستم عصبیبادام حاوی دو ماده مغذی تقویت نماینده مغز یعنی ریبوفلاوین و ال-کارنتین است و بر همین اساس، می تواند به تقویت ظرفیت ذهنی انسان یاری کند. این مواد مغذی توانایی تقویت فعالیت شناختی و کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را دارند، و در عملکرد درست سیستم عصبی مرکزی نقش دارند.

بادام می تواند به صورت خام، خیس خورده در آب به مدت یک شب، خرد شده و ... در غذاهای مختلف استفاده گردد. برای تسهیل جذب مواد مغذی موجود در بادام بهتر است با معده خالی آن را مصرف کرد. گزینه دیگر مصرف شیر بادام شیرین نشده است.

کیوی برای بهبود گوارشکیوی تنها میوه حاوی یک آنزیم پروتئولیتیک به نام اکتینیدین است که فرایند گوارش را بهبود می بخشد. اکتینیدین به طور ویژه برای تجزیه پروتئین های غذایی از جمله شیر، گوشت، تخم مرغ، حبوبات، و غلات مهم است. برای دستیابی به نتیجه مطلوب بهتر است روزی دو تا سه کیوی مصرف کنید.

پسته برای کاهش کلسترول بدپسته سرشار از فیتواسترول ها، ترکیباتی که از جذب کلسترول در بدن جلوگیری می نمایند، است. بعلاوه، پسته حاوی سطوح بالای فیبر غذایی، چربی های غیر اشباع تک پیوندی، و آنتی اکسیدان ها است که همگی آنها برای حفظ سلامت قلب مفید هستند. باور بر این است که آنتی اکسیدان های موجود در پسته از ورود کلسترول به رگ های خونی و شکل گیری التهاب پیشگیری می نمایند.

مطالعات نشان داده اند که مصرف یک یا دو مشت پسته در روز می تواند به کاهش سطوح کلسترول بد یاری کند. البته در مصرف پسته نباید زیاده روی کرد زیرا این ماده غذایی سرشار از کالری است و مصرف بیش از مقدار آن می تواند افزایش وزن را به همراه داشته باشد.1

توت فرنگی برای جلوگیری از سکته مغزی و قلبیمتخصصان تغذیه معتقدند توت فرنگی به دلیل داشتن مقادیر زیادی فیبر ، پتاسیم ، آنتی اکسیدان و انواع ویتامین ها باعث کاهش لخته های خون در سر شده و سکته مغزی را کاهش می دهد . این میوه چربی خون را افزایش و فشارخون را کاهش می دهد و در کاهش ابتلا به سرطان مؤثر است .

مصرف منظم آنتوسیانین نوعی فلاونوئید که در خانواده توت ها است، خطر حمله قلبی را تا 32 درصد در زنان جوان و میان سال کاهش می دهد. پتاسیم و فیبر موجود در توت فرنگی هم برای قلب مفید است ، تحقیقات نشان می دهد توت فرنگی باعث کاهش نوعی آمینواسید که به لایه داخلی رگ ها آسیب می رساند، می گردد.

هندوانه برای درمان پروستاتهندوانه میوه ای پرآب است و حاوی ویتامین های A، B6 و C و بعلاوه آنتی اکسیدان ها و آمینواسیدهاست. این میوه تابستانی بعلاوه فاقد چربی است و در هر پیمانه فقط 40 کالری دارد. از دیگر خواص هندوانه می توان به مقادیر بالای پتاسیم و لیکوپِن اشاره نمود.این ماده مغذی علاوه بر حفظ سلامت قلب و استخوان ها در پیشگیری از سرطان پروستات نیز مؤثر است. هرچه هندوانه رسیده تر و قرمزتر باشد، لیکوپِن بیشتری خواهد داشت.

آناناس برای درمان گلودرد و سرماخوردگیآناناس حاوی آنزیم بروملین و ویتامین های A و C، منیزیم، منگنز و پتاسیم است که با تقویت سیستم دفاعی بدن، مقابله با عفونت ها را برای بدن آسان تر می نماید.بروملین موجود در آناناس قادر است که ترشحات بینی، سینوزیت یا برونشیت را روان نموده و باعث دفع آن ها گردد. نتایج پژوهش ها نشان می دهد افرادی که به مدت 6 روز بروملین دریافت نموده اند 83 درصد راحت تر توانسته اند از شر التهاب های مجاری تنفسی خلاص شوند. دانشمندان هندی در سال 2010 تأثیر شربت تهیه شده با مخلوطی از آب آناناس، نمک، فلفل سیاه و عسل را روی بیماران آزمایش کردند. نتایج نشان داد که این نوشیدنی نسبت به شربت سرفه در آرام کردن سرفه و برطرف ناراحتی گلو مؤثرتر است. پس اگر گلویتان درد می نماید همین امروز آناناس بخورید.2

زردآلود برای از بین بردن سنگ کلیهیکی از موثرترین میوه ها برای ورزشکان و کسانی که به فعالیت سنگین می پردازند مصرف روزانه زردآلو است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می گردد، اما به شرط اینکه بعد از نوشیدن آب مصرف نگردد. بهتر است در زمستان برگه زردآلو و و در تابستان میوه آن مصرف گردد؛ چرا که به دلیل وجود میزانی اسید سالسیلیک در زرد آلو برای درمان سنگ کلیه، باز شدن گرفتگی مفاصل و رماتیسم مفید است.

موز برای تقویت اعصابمیوه موز از نظر طب سنتی دارای طب معتدل و تر است که باعث افزایش انرژی در بدن می گردد و خوردن آن برای کسانی که اعصاب ضعیفی دارند توصیه می گردد. بعلاوه به دلیل بافت نرم آن غذای مناسبی برای بچه ها و افراد مسن است. موز به دلیل وجود پتاسیم در خود باعث تقویت ماهیچه ها شده و می تواند تاثیر زیادی در کاهش سرطان داشته باشد. از دیگر خواص موز می توان به خونساز بودن آن، تقویت نماینده معده، کاهش کلسترول، درمان سوختگی و زخم، دفع نماینده کرم معده و افزایش سیستم ایمنی بدن اشاره نمود.

انجیر برای بهبود یبوستانجیر با وجود مواد مغذی فراوان مانند پتاسیم، کلسیم، منیزیم، فسفر، ویتامین ها A، B و C در خود یکی از برترین میوه ها برای پاکسازی روده بزرگ و در نهایت برطرف یبوست است. این ماده غذایی از نظر طب سنتی دارای طب گرم و تر است و می تواند باعث تقویت سیستم ایمنی بدن، زیاد شدن ادرار و افزایش وزن گردد. اما مصرف آن برای کسانی که به کبد ضعیف مبتلا هستند به شدت مضر است به همین منظور برای پیشگیری از چرب شدن و آسیب به کبد خوردن آن با گردو توصیه می گردد. حتما به یاد داشته باشید که اگر با خوردن زیاد انجیر به نفخ شکم، اسهال، بروز اختلالات در معده و روده مبتلا شدید حتما با مصرف کرفس از زیان آن جلوگیری کنید.3

پی نوشت:

1.www.jadidtarin.com

2.www.blog.okala.com

3.www.yjc.ir

منبع: راسخون
انتشار: 24 آبان 1400 بروزرسانی: 24 آبان 1400 گردآورنده: 0nlysms.ir شناسه مطلب: 1881

به "درمان بیماری ها با خوردن میوه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "درمان بیماری ها با خوردن میوه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید