همه آنچه که باید درباره پخت استیک بدانیم

به گزارش تنها پیامک، استیک هم غذای گرانی است هم فوت و فن های مخصوص به خودش را دارد؛ اما گاهی هم دل مان هوس یک غذای گران می کند و باید به خودمان جایزه بدهیم.

همه آنچه که باید درباره پخت استیک بدانیم

مواد لازم:

گوشت راسته یا فیله گوساله: 400 گرم

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

سس خردل: 2 قاشق غذاخوری

سس باربیکیو: 2 قاشق غذاخوری

سس سویا: 2 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه و نمک: به مقدار کافی

روغن مخصوص سرخ کردنی: 4 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس قارچ:

قارچ ورقه شده: 2 لیوان

پیاز: 1 عدد خرد شده

شیر: 1 لیوان

آرد: 1 قاشق غذاخوری

عصاره گوشت گوساله: یک عدد

فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

طرز تهیه و دستور پخت:

1. ابتدا تک های از راسته و یا فیله گوساله را به مقدار کف دست و با ضخامت یک بند انگشت برش بزنید.

2. بهتر است برش ها از یک سمت پهن و از سمت دیگر باریک باشند.

3. سپس تکه های برش خورده گوشت را روی تخته گوشت قرار دهید و روی آن ها کیسه فریزر بکشید. بعد با بیفتک یا گوشتکوب خوب آن ها را بکوبید تا پهن شوند و به ضخامت یک سانت دربیایند.

4. روغن زیتون، سس سویا، سس خردل، باربیکیو و نمک و فلفل سیاه را باهم مخلوط کنید و سپس برش های آماده شده گوشت استیک را به مدت 20 تا 30 دقیقه دراین مخلوط قرار دهید تا گوشت مزه دار شود.

5. تابه های چدنی انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. بعد مقدار کمی روغن داخل آن بریزید.

6. سپس گوشت های مزه دارشده را تک تک داخل تابه انداخته و با حرارت ملایم دو طرف آن را سرخ کنید.

7. حتما در زمان پخت استیک را چندین بار برگردانید. برگرداندن های بیشتر باعث میشود که استیک خیلی سریع تر پخته شود. اگر هم بخواهید استیک آبدار باشد باید کمتر آن را سرخ کنید. استیک در کنار سس قارچ و سبزیجاتی مثل هویج، کلم بروکلی و سیبزمینی پخته بسیار خوشمزه و لذیذ می شود.

طرز تهیه سس قارچ:

1. برای درست کردن سس قارچ ابتدا باید پیاز خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

2. بعد قارچ های ورقه ای شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید. سپس شیر را با آرد، فلفل سیاه و عصاره گوشت گوساله مخلوط کرده و به پیاز و قارچ تفت داده شده اضافه کنید و بگذارید تا سس روی حرارت بجوشد و کمی غلیظ شود.

3. به سس غلیظ شده می توانید در صورت تمایل مقداری کره یا خامه هم اضافه کنید و سپس این سس خوشمزه را در کنار استیک تان سرو کنید و از خوردن استیک لذیذتان لذت ببرید.

منبع: ایرنا

منبع: فرارو
انتشار: 30 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 30 اردیبهشت 1401 گردآورنده: 0nlysms.ir شناسه مطلب: 2632

به "همه آنچه که باید درباره پخت استیک بدانیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "همه آنچه که باید درباره پخت استیک بدانیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید