آشنایی با انواع کرپ ساز و مزایای آن

به گزارش تنها پیامک، کرپ پن کیک های ظریف و نازکی هستند که اصالتی فرانسوی دارند و به خاطر تنوع شان در تمام جهان از آنها استقبال شد. کرپ را می توان با انواع شیرینی ها یا طعم های دلپذیر پر کرد و از آن غذای مناسبی برای صبحانه، ناهار، شام یا حتی دسر استفاده کرد. ترکیبات کرپ ها به سادگی پن کیک است و از آرد، تخم مرغ، شیر، آب، کمی نمک و کره (یا روغن) تشکیل می گردد. روش سنتی پخت کرپ با ماهیتابه نچسبی آغشته به کمی روغن و روی حرارت میانه و فقط طی زمان 30 الی 40 ثانیه انجام می گردد. برای مزه دار کردن آن هم می توان از خوراکی های شیرین مثل نوتلا، میوه خشک، میوه تازه یا حتی پودر قند استفاده کرد، یا مواد دیگری مثل گوش چرخکرده و پنیر، اسفناج، قارچ و تخم مرغ. ما در این مقاله با شما درباره انواع کرپ ساز و مزایای این وسیله خوشمزه ساز صحبت می کنیم.

آشنایی با انواع کرپ ساز و مزایای آن

استفاده از کرپ ساز و مزایای آن نسبت به روش های سنتی

سادگی تهیه کردن کرپ ممکن است ما را چندان به استفاده از دستگاه های تهیه کرپ یا کرپ سازها ترغیب نکند، ولی این دستگاه ها نسبت به شیوه های سنتی با یک ماهیتابه نچسب، مزایایی دارد که آن ها را آنالیز می کنیم.

دوام: کرپ سازها طوری طراحی شده اند که گرما را به طور یکنواخت توزیع می نمایند و کرپ های نازک و بادوامی با بافتی بی نقص و پختی همسان به ما می دهند. درعوض، در ماهیتابه های سنتی، اگر گرما یکسان توزیع نگردد، احتمالاً کرپ ما به طور یکنواخت پخته نمی گردد.

سهولت در استفاده: استفاده از کرپ سازها بسیار ساده است و با تنظیماتی که دارد شما می توانید به راحتی دما را کنترل نموده و پخت یکنواختی برای کرپ تان داشته باشید. این موضوع احتیاج به مهارت های بالا را کاهش داده، فرایند را سریع تر و کارآمدتر می نماید.

سرعت: قاعدتاً استفاده از دستگاه برای انجام هر کاری ما را سریع تر به نتیجه می رساند. کرپ سازها سریع گرم می شوند و راحت می توان مایه را در آن برگرداند یا پخش کرد که این یعنی در زمانی کمتر، کرپ های بیشتری می توان تهیه کرد.

کنترل مقدار و شکل: بسیاری از کرپ سازها ابزارهایی دارند که یاری می نماید مایه کرپ یکنواخت پخش گردد و شکل دایره ای بی نقصی را بتوانید درآورید. برای رسیدن به سطح مشابهی از کنترل و دقت در روش های سنتی شما باید تجربه و تکنیک بالایی داشته باشید.

کثیفی کمتر: تهیه کرپ با کرپ ساز قاعدتاً باعث می گردد مایه کمتری پخش گردد و برگرداندن کرپ ها هم اغلب به خاطر سطوح نچسب و ابزار ساده برای برگرداندن کرپ ساده تر انجام می گردد.

اهمیت استفاده از کرپ ساز در خانه و رستوران ها

استفاده از کرپ ساز، هم در خانه و هم در رستوران مزایای برجسته ای ازجمله کارآمدی، دوام و کیفیت دارد. دلایل این اهمیت را می توان به این شرح شرح داد.

استفاده خانگی

  • کار با کرپ سازها راخت است و تهیه کرپ های حرفه ای را بدون احتیاج به مهارت های پیشرفته برای پخت وپزهای خانگی راحت می نمایند. این دستگاه ها به ویژه برای افرادی مفید فایده است که می خواهند در مهمانی های شان برای افراد زیادی کرپ تهیه نمایند.
  • شما با استفاده از کرپ ساز مطمئن خواهید بود که هر کرپ یکنواخت و کاملاً نازک تهیه شده که اغلب در روش های سنتی این موضوع چالش بزرگی برای محسوب می گردد. دستگاه های کرپ ساز تهیه کرپ های یکسان و معتبر را برای آشپزی های خانگی بسیار ساده تر می نمایند.
  • در خانواده های شلوغ، توانایی ساخت سریع کرپ با کمتری اندازه نظافت مزیت مهمی نسبت به شیوه های سنتی است که زمان بر است و احتیاج به توجه زیادی دارد.

صنعت رستوران

  • در رستوران ها سرعت و دوام دو عامل مهم است، به ویژه در ساعات اوج شلوغی. کرپ ساز به سرآشپز اجازه می دهد چند کرپ را سریع و با نازکی همسانی درست کند، زمان آماده سازی را کاهش دهد و مطمئن باشد که می تواند همزمان تعداد زیادی کرپ سر میز مشتری ها بگذارد.
  • برای رستوران ها مهم است که غذاهای خود را از نظر بصری مجذوب کننده نشان دهند. کرپ سازها یاری می نمایند تا کرپ ها نه تنها یکنواخته پخته شوند بلکه از نظر زیبایی هم کامل و بی عیب ونقص باشند، که همین باعث می گردد در رستوران تان ارائه بهتری از غذا داشته باشید و به مشتری تجربه ای لذتبخش بدهید.
  • کاهش پسماند و بهبود سرعت آماده سازی می تواند به کاهش هزینه های رستوران یاری کند. کرپ سازها چون کنترل دقیقی روی اندازه مایه استفاده شده برای هر کرپ دارند، اغلب مایه کرپ کامل و بدون پسماندی مصرف می گردد.

کرپ سازها، هم نوع خانگی و هم صنعتی آنها کیفیت و سهولت تهیه کرپ را ارتقا می دهند و همین برای افرادی که دنبال تهیه سریع و بادوام کرپ های حرفه ای هستند، از آنها ابزار باارزشی می سازد.

انواع کرپ ساز

کرپ سازها براساس طراحی، کارکرد و هدف استفاده شان دسته بندی می شوند. هر مدل کرپ ساز بسته به احتیاجهای کابر خود مزایای منحصر به فردی دارد که می تواند برای آشپزی خانگی یا تهیه کرپ با حجم بالا در رستوران ها مفید باشد.

کرپ ساز برقی

استفاده خانگی: دستگاه های جمع وجور و ساده ای که برای استفاده خانگی طراحی شده اند. در این دستگاه ها معمولاً سطح نچسب و دکمه کنترل حرارت برای پخت عالی وجود دارند. استفاده از این مدل ها آسان است و برای پخت گاه وبیگاه کرپ ایده آل هستند.

استفاده تجاری: کرپ سازهای برقی بزرگ تر و قوی تر برای استفاده در کافه ها و رستوران های طراحی شده اند. آنها سریع تر گرم می شوند و قابلیت تهیه حجم بالایی از کرپ را دارند.

کرپ ساز گازی

استفاده تجاری: این دستگاه ها به خاطر قدرت و سرعت بالای گرم شدن شان مناسب آشپزخانه های حرفه ای هستند. کرپ سازهای گازی چون سریع تر گرم می شوند و نسبت به مدل های برقی بیشتر در درمای بالای می مانند، مناسب رستوران های بزرگ در ساعات ازدحام شان هستند و می توان با آنها محصولات بیشتر و سریع تری را تهیه کرد.

کرپ سازهای دوصفحه ای

این مدل ها دو صفحه پخت دارند و به کاربران اجازه می دهند همزمان دو کرپ تهیه نمایند. این دستگاه ها به خصوص برای محیط هایی با سفارش های بالا مثل رستوران ها و دکه های اغذیه فروشی مفید هستند. این کرپ سازها هم نمونه برقی دارند و هم گازی و براساس احتیاجهای کسب وکار شما منعطف هستند.

کرپ سازهای گردان یا صفحه کج

این دستگاه ها سطح پخت گردان یا کج شونده ای دارند که باعث می گردد مایه به طوری یکنواخت روی صفحه پخت پخش گردد و کرپی کاملاً نازک و گرد داشته باشیم. این دستگاه ها در جاهای حرفه ای که یکتواختی و سرعت اهمیت دارد، بیشتر استفاده می گردد.

کرپ ساز دستی

کرپ ساز دستی دستگاه های ساده ای هستند که بدون برق کار نموده و از این طریق شما می توانید کنترل بیشتری روی فرایند پخت تان داشته باشید. این دستگاه ها یک صفحه صاف و نچسب دارند که مایه روی آن پخش می گردد و یک ابزار دستی برای پخش کردن مایه دارند. کار این دستگاه ها به وسیله شعله مستقیم اجاق گاز است و از این رو به مهارت بالایی احتیاج دارد.

معرفی پرفروش ترین برندهای کرپ ساز در خبرنگاران

خبرنگاران در فروشگاه خود نمونه های پرفروشی از کرپ ساز را دارد که در ادامه به معرفی آن ها می پردازیم

کرپ ساز وینینگ استار

کرپ ساز برقی وینینگ استاربرای استفاده خانگی طراحی شده و شامل یک صفحه آلومینیومی با قطری 30سانتیمتری است که ایده آل برای تهیه کرپ و پن کیک های بزرگ است. سطح نچسب این صفحه آلومینیومی به سادگی تمیز می گردد و مانع از چسبیدن مایه کرپ است در حالی که درجه حرارت آن برای پخت های دقیق قابل تنظیم است. به اضافه، یک لیسک چوبی برای پخش کردن مایه و یک نشانگر ال ای دی برای کنترل عملیات دارد. این کرپ ساز پرتابل است و کار با آن بسیار ساده و مناسب آشپزخانه های خانگی است. اهمیت این دستگاه در کارآمدی و دوامش، و بخش هایی مثل کارکرد حفظ گرما و طراحی ظریفش است.

کرپ ساز اریته

این برند کرپ ساز به خاطر طراحی اش برای ساخت کرپ، پن کیک، تورتیلا و سایر میان وعده های صاف تبدیل به دستگاه معروفی شده است. کرپ ساز اریته موتوری 1000 واتی دارد که آماده سازی را سریع می نماید و همین باعث می گردد این دستگاه گزینه ای عملی هم برای مصارف خانگی و هم برای دورهمی هایی با جمعیت زیادتر باشد. سطح صاف نچسب و صاف این دستگاه باعث ایجاد گرمای یکنواخت و تمیزکردن ساده آن می گردد. این دستگاه یکی از ملزومات اضافه آشپزخانه هاست که تهیه هرنوع میان وعده لذیذی را در خانه ممکن می نماید.

کرپ ساز ساچی

کرپ ساز ساچی مدل های متنوعی دارد که هم برای استفاده خانگی و هم برای استفاده حرفه ای مناسب است و می توان با آن کرپ، پن کیک و غذاهای مشابهی را به طور متنوع و کارآمد تهیه کرد. برای مثال، مدل ساچی Saachi 2-in-1 Rigag صفحه نچسب 36 سانتیمتری و کنترل های قابل تنظیم حرارت دارد که آن را برای تهیه کرپ های بزرگ و نان های سنتی خاورمیانه ای همانند ریگاگ ( Rigag) مناسب می نماید. قدرت این دستگاه 1400 وات است و شامل اقلام اضافی همانند ملاقه و لیسک چوبی می گردد. یکی دیگر از مدل های این برند ( NL-CM-1850-WH) صفحه نچسب آلومینیومی دارد و با هربار استفاده می تواند 12 پن کیک درست کند. کرپ سازهای این برند برای سهولت در استفاده، صفحه های نچسب و اقلام اضافه ای که فرایند پخت را ساده می نمایند، معروفیت دارند.

کرپ ساز مباشی

کرپ سازهای مباشی هم مدل های متنوعی دارند که برای هر نوع استفاده خانگی و صنعتی مناسبند. یکی از مدل های معروف این برند ( CRP333) قدرت 800 وات، سطح نچسب 20سانتیمتری با سهولت در تمیزکردن و ترموستاتی اتوماتیک دارد که باعث پخت هموار و بی نقص می گردد. این دستگاه می تواند فقط در 5 ثانیه کرپ درست کند. مدل دیگری از این کرپ سازها ( CRP334) قدرت 1200 واتی و سطح نچسب 30سانتیمتری، و تنظیمات حرارتی قابل تنظیمی دارد که کنترل بیشتری بر فرایند پخت ایجاد می نماید.

کرپ ساز صنعتی رولر گریل

کرپ سازهای صنعتی رولر گریل مثل مدل CFE 400 به خاطر دوام، دقت و تنوع شان در تنظیمات حرفه ای بسیار معروفند. این دستگاه به صفحه لعاب دار آهنی مجهز است که باعث می گردد گرمای یکنواخت برای پخت مناسب کرپ توزیع گردد. صفحه 40 سانتیمتری این مدل المنت دواری دارد که هدررفت گرما را به حداقل می رساند و پخت وپز کارآمد را در دمای بین 50 تا 300 درجه سانتیگراد ممکن می نماید. این دستگاه در هر ساعت 60 کرپ تهیه می نماید و برای رستوران ها انتخاب بسیار ایده آلی است.

کرپ ساز تفال

تفال هم برای تهیه کرپ های خانگی و متنوع انواع مختلفی دارد. دو مدل شناخته شده تر این برند کرپ پارتی تفال و کرپ پارتی 6 نئو کالرمانیا است. مدل اول این برند برای دورهمی های کوچک و مصارف خانگی مناسب است. این دستگاه چهار صفحه نچسب مینی کرپ دارد و به نشانگر گرمای ترمواسپات مجهز است که درجه حرارت مناسب پخت را نشان می دهد. مدل دوم این برند، نئو کالرمانیا، برای گروه های بزرگ تر طراحی شده و شش صفحه مینی کرپ دارد.

مقایسه برندهای مختلف کرپ سازها

وقتی بحث مقایسه کرپ سازهای تفال، ساچی و مباشی مطرح می گردد، می توان سه جنبه مهم آن ها را آنالیز کرد: قیمت، کیفیت ساخت و بخش های ویژه.

قیمت: تفال به خاطر قیمت بالا و در عین حال کیفیت خوب خود، عموماْ بالای طیف قیمت می نشیند. مباشی و ساچی از نظر بودجه خرید گزینه های بهتری هستند و برای افرادی که دنبال راه حلی برای خرید بدون حذف گزینه های اضافه هستند، مناسبند.

کیفیت ساخت: تفال به خاطر پوشش بادوام نچسب، توزیع یکنواخت گرما و طراحی مناسب برای استفاده آسان برند شناخته شده ای است. مباشی هم کیفیت ساخت مناسبی دارد ولی با این که کیفیت ممتاز تفال را ندارد، برای مصارف گهگاه خانگی گزینه قابل اعتمادی است- هرچند استفاده زیاد و سنگین از آن زودتر فرسوده اش می نماید. کرپ سازهای ساچی، از سوی دیگر، به خاطر قیمت شان مناسبند. این برند هم کاربردی و هم بادوام است ولی پیراستگی تفال را ندارد. کاربران برای استفاده از برند باید مراقب مسایل مربوط به حفظ و نگهداری آن باشند تا صفحه نچسب آن را در شرایط مناسبی نگه دارند.

بخش های ویژه: یکی دیگر از نکات برجسته در کرپ سازهای تفال بخش های ویژه کاربردیش ازجمله کنترل حرارت قابل تنظیم، سطح های پخت بزرگ و نشانگرهایی برای حرارت های بهینه پخت است. مباشی و ساچی ساده تر هستند و در حالی که اولی تنظیمات حرارتی اولیه ای دارد و پخش نماینده مایه و لیسک دارد، در برابر بخش های ویژه تفال حرف چندانی برای گفتن ندارد. ساچی کارنمودهای ضروری را برای تهیه کرپ دارد، ولی برای مصارف ساده خانگی بدون تنظیمات پیشرفته مناسب است.

درکل، برای کاربرانی که دنبال بخش های ممتاز و دستگاه بادوامی هستند، به ویژه با تنظیمات حرفه ای، تفال برند ایده آلی است. مباشی ساچی برای مصارف خانگی گزینه های ارزان تری هستند و بدون هزینه های بالای تفال، می توان کرپ های باکیفیتی با آنها تهیه کرد.

نکات مهم در انتخاب کرپ ساز مناسب

موقع انتخاب کرپ ساز چند عامل کلیدی را باید درنظر گرفت:

نوع کرپ ساز

برقی یا دستی: مدل های برقی برای گرمای پیوسته و سهولت استفاده راه دست تر هستند در حالی که گزینه های مدل های دستی، کنترل بیشتری دارد ولی احتیاجمند مهارت هستند.

خانگی یا تجاری: مدل های خانگی کوچک ترند و قدرت کمتری دارند ولی مدل های تجاری برای استفاده در رستوران ها صفحات بزرگ تر و ظرفیت بالاتری دارند.

مواد سازنده و مقدار صفحه

برای تمیزکاری ساده و کرپ های عالی بدون چسبیدن دنبال سطوح نچسب بگردید. صفحات آهنی که در دستگاه های حرفه ای به کار می روند، بادوام هستند و توزیع گرمای یکنواختی دارند. مقدار سطح پخت (معمولاْ بین 20 تا 40 سانتیمتر) مقدار کرپ شما را تعریف می نمایند. سطوح بزرگ تر برای مصارف حرفه ای و تجاری مناسب ترند.

کنترل حرارت

تنظیمات درجه حرارت برای کنترل فرایند پخت بسیار مهم است، به ویژه وقتی از مایه های متفاوتی استفاده می گردد. مدل های حرفه ای کنترل دقیقی را با گزینه های دمایی متفاوتی اراپه می نمایند.

اقلام اضافی

مدل های بسیاری پخش نماینده مایع، لیسک یا ملاقه دارند که برای یک دست کردن کرپ به ما یاری می نمایند. بعضی از دستگاه ها کتاب های دستورپخت یا منابع آن لاین رایگان دارند.

نحوه نگهداری و افزایش عمر کرپ ساز

برای نگهداری و افزایش عمر دستگاه های کرپ ساز این موارد ضروری را دنبال کنید:

تمیزکاری مرتب

پس از هربار مصرف برای جلوگیری از سفت شدن مایه و آسیب تماشا پوشش نچسب سطح پخت را تمیز کنید. برای سطوح نچسب از دستمال نرم یا اسفنج بهره ببرید و از تمیزنماینده های ساینده استفاده نکنید.

از ابزار فلزی استفاده نکنید

از لیسک های چوبی یا سیلیکونی بهره ببرید تا روی سطوح نچسب خش نیفتاد. ابزار فلزی می تواند به پوشش این صفحات آسیب زده و عمر دستگاه شما را کاهش دهد.

مدیریت حرارت

همواره کرپ ساز را پیش گرم کنید ولی مراقب باشید بیش از حد گرم نگردد. استفاده از حرارت درست مانع آسیب خوردن سطح و المنت های حرارتی می گردد.

جمع بندی و نتیجه گیری

به طور خلاصه، انتخاب کرپ ساز صحیح شامل چند عامل مهم ازجمله مقدار، نوع، مواد سازنده سطح و کنترل حرارت می گردد. برندهایی مثل تفال، مباشی، ساچی و رولر گریل گزینه های متنوعی را به شما اراپه می نمایند که هرکدام احتیاجهای متفاوتی را مرتفع می نمایند. تفال برند ممتازی است و مدل های متنوعی برای مصارف مختلف خانگی دارد، در حالی که مباشی و ساچی ازنظر قیمت ارزان هستند. رولر گریل هم دستگاه هایی متخصص مصارف حرفه های و صنعتی اند. انتخاب درست این دستگاه به هدف شما از استفاده بستگی دارد- خواه برای صبحانه های سریع خانگی یا آشپزخانه های حرفه ای و تجاری که دنبال کردن راهنماهای مراقبت مناسب باعث می گردد دستگاه شما سال ها به خوبی کار کند.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 6 مهر 1403 بروزرسانی: 6 مهر 1403 گردآورنده: 0nlysms.ir شناسه مطلب: 3276

به "آشنایی با انواع کرپ ساز و مزایای آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با انواع کرپ ساز و مزایای آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید