با تخم شربتی، نان بپزید

به گزارش تنها پیامک، تخم شربتی دانه های بسیار ریز، اما بی نهایت مغذی هستند که شربت آن هم فوق العاده خوشمزه و مفید است. در اینجا طرز تهیه نان تخم شربتی را برایتان آورده ایم.

با تخم شربتی، نان بپزید

مواد لازم:

آرد: یک کیلوگرم

تخم شربتی: 200 گرم

مغز تخم کدو: 150 گرم

مغز دانه آفتابگردان: 150 گرم

نمک: 20 گرم

خمیرمایه خشک: 20 گرم

آب: 600 میلی لیتر

مواد لازم رویه:

دانه کنجد: به اندازه لازم

مغز تخم کدو: به اندازه لازم

طرز تهیه:

1. خمیر مایه را حدود 10 الی 15 دقیقه در 50 میلی لیتر آب داغ قرار دهید تا پف کند.

2. آرد را در ظرف مناسبی بریزید. خمیرمایه، نمک و آب به جامانده را به آرد اضافه و مخلوط کنید. به خوبی خمیر را ورز دهید تا به دست نچسبد.

3. روی خمیر را با پارچه ای نمدار بپوشانید و به مدت یک ساعت در محلی گرم قرار دهید تا ورآید.

4. سپس تخم شربتی، مغز تخم کدو و مغز دانه آفتابگردان را به آن اضافه نموده و به آرامی ورز دهید.

5. خمیر را به چهار قسمت کنید هر یک را در قالب نان پوشیده شده با کاغذ روغنی بگذارید و حدود 2 ساعت در محلی گرم قرار دهید تا دوباره ورآید.

6. روی آن ها دانه کنجد و مغز تخم آفتابگردان بپاشید و به مدت 30 الی 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا نان ها بپزند.

منبع: سفره ایرانی

منبع: فرارو
انتشار: 16 فروردین 1402 بروزرسانی: 16 فروردین 1402 گردآورنده: 0nlysms.ir شناسه مطلب: 3169

به "با تخم شربتی، نان بپزید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با تخم شربتی، نان بپزید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید