طرز تهیه ترشی شلغم و لبو؛ ترکیب جذابی از تردی و تندی

به گزارش تنها پیامک، اگر میانه خوبی با شلغم ندارید، ترشی آن نظر شما را عوض خواهد نمود. ترشی شلغم یکی از لذیذترین انواع ترشی­هاست که به راحتی و در کم­ترین زمان ممکن درست می­شود و تردی آن هیجان دوچندانی به طعمش می­دهد. با فلفل تند هم می­توان این طعم لذیذ را چندبرابر کرد؛ اگر تندی دوست داشته باشید.

طرز تهیه ترشی شلغم و لبو؛ ترکیب جذابی از تردی و تندی

مواد لازم:

  • لبو: 1 عدد
  • آب: 1.5 فنجان
  • شلغم: 500 گرم
  • سرکه سفید: 1 فنجان
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • فلفل تند: به مقدار احتیاج

طرز تهیه و دستور پخت:

1. برای تهیه ترشی شلغم ابتدا شلغم­ها را پوست می­گیریم، تمیز می­شوییم و در آبکش قرار می­دهیم تا آب اضافه آنها خارج گردد. در قابلمه­ای کوچک 5/1 فنجان آب می­ریزیم و روی حرارت قرار می­دهیم و نمک و سرکه را نیز به آب اضافه می­کنیم و اجازه می­دهیم تا نمک کاملا در آب حل گردد و آب به جوش بیاید. تا جوش آمدن آب، لبو را پوست می­گیریم و می­شوییم و شلغم­ها را برش می­دهیم.

2. لابه لای برش زدن شلغم­ها حواسمان باید به قابلمه آب روی حرارت نیز باشد تا آب که به جوش آمد قابلمه را از روی حرارت برداریم و کنار بگذاریم تا خنک گردد.

3. پس از تمام شدن برش شلغم­ها، لبو را نیز با قالب یا با چاقو خرد می­کنیم. در مرحله بعد در شیشه­ای کاملا خشک شلغم­ها را می­ریزیم سپس فلفل­ها و لبوها را نیز لابه لای شلغم­ها در شیشه می­ریزیم و مخلوط آب و نمک و سرکه را به شیشه اضافه می­کنیم.

4. در ادامه در شیشه را محکم می­بندیم و به مدت 1 هفته در جای خنک و خشک شیشه را قرار می­دهیم.

در این زمینه بخوانید:

فوت و فن های درست کردن ترشی آلبالو

طرز تهیه آش شلغم؛ یک آنتی اکسیدان طبیعی

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 8 دی 1399 بروزرسانی: 8 دی 1399 گردآورنده: 0nlysms.ir شناسه مطلب: 1366

به "طرز تهیه ترشی شلغم و لبو؛ ترکیب جذابی از تردی و تندی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی شلغم و لبو؛ ترکیب جذابی از تردی و تندی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید