طرز تهیه سالاد سالمون فرانسوی

به گزارش تنها پیامک، سالاد سالمون فرانسوی سرشار از مواد غذایی از جمله کربو هیدرات، پروتئین و چربی است و یک میان وعده بسیار خوشمزه و مغذی برای همه سنین خواهد بود.

طرز تهیه سالاد سالمون فرانسوی

واژه ( Salade) در زبان فرانسه از کلمه ای لاتین با عنوان ( Salata) به معنی شور و نمک اندود شده ریشه می گیرد. سالاد غذایی است که قبلاز غذا به عنوان پیش غذا، بعد از غذای اصلی به عنوان یک وعده مجزا، همراه با غذایاصلی، یا خود به عنوان یک وعده غذای اصلی مصرف می گردد. یکی از انواع سالادهای خوشمزه و معروف فرانسوی، سالاد سالمون فرانسوی است.

سالاد سالمون فرانسوی از سالادهای بسیار خوشمزه از ترکیبات: ماهی، سبزیجات تازه و معطر خرد شده، ترکیب زیتون و روغن آن، آبلیموه تازه است؛ فقط کافیست یکبار امتحان کنید. این سالاد مطابق با ذائقه و سلیقه تمامی گروه های سنی خواهد بود و ناگفته نماند که ترکیبات درون این سالاد خوشمزه وابسته به سلیقه شماست ولی اصل این سالاد فرانسوی خوشمزه، با ترکیبات ذکر شده و دستور تهیه ای که درادامه بدان می پردازیم، سرو خواهد شد.

سالاد سالمون فرانسوی

دستور پخت برای 4 نفر و مدت زمان فراهم سازی سالاد حداکثر 45 دقیقه می باشد.

مواد لازم برای تهیه سالاد سالمون فرانسوی

سیب زمینی5 عدد
سس خردل1 قاشق غذاخوری
سبزیجات معطر تازه (جعفری، پیازچه و ...)1/3 فنجان
آبلیمو1 قاشق غذاخوری
نمک به میزان کافی
روغن زیتون 1/3 پیمانه
کاهو عظیم1 عدد عظیم
لوبیا سبز 100 گرم
فیله سالمون2 عدد
تخم مرغ2 عدد
زیتون سیاه 50 گرم

دستور تهیه سالاد سالمون فرانسوی

  1. تخم مرغ ها را آبپز کنید و به قطعات متوسط برش بزنید.
  2. لوبیا سبز را به خوبی بشویید و بگذارید آبپز گردد.
  3. سیبزمینی ها را در یک قابلمه عظیم پر از آب قرار دهید و آب را به جوش بیاورید. شعلهرا کم کنید و درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید حدود 15 دقیقه بجوشند تا نرمشوند.
  4. سبزیجات را آماده نمایید و خرد کنید.
  5. درهمین حین، سبزیجات خرد شده، خردل، آب لیمو، نمک و روغن زیتون را با هم در یک کاسهمتوسط ترکیب کنید و کنار بگذارید.
  6. سیبزمینی ها را از قابلمه در بیاورید و وقتی به اندازه کافی خنک شدند که بتوان برشانداشت آنها را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید.
  7. کاهو را بشویید و به قطعات متوسط (بنا به سلیقه خودتان) خرد کنید.
  8. فیله سالمونرا آماده نمایید و در ظرف جداگانه بگذارید و آبپز کنید.
  9. کاهو، سیب زمینی و لوبیا سبز ها را در چهاربشقاب به صورت مساوی تقسیم کنید. روی هر کدام سالمون، تخم مرغ و زیتون قرار دهید.سپس اگر سسی می خواهید اضافه کنید روی سالاد ها بریزید و سرو کنید.

راز و رمزهای خوشمزه شدن سالاد سالمون

  • موادی که در تهیه سالاد بکار می رود کاملا سلیقه ای است (مثلا استفاده از لوبیا سبز به دائقه برخی ها خوش نمی آید).
  • برای آبپز کردن ماهی سالمون، آن را در ظرف ماهیتابه قرار دهید و کمی سبزیجات معطر مثل شمبلیله و ترخون بر روی آن بریزید و زیر شعله را کم کنید ماهی خود به خود آب می اندازد و پخته می گردد.

پخت ماهی آبپز شده با سبزیجات

  • جهت فوق العاده شدن طعم سیب زمینی پخته شده در سالاد و به طبع خود سالاد، به جای آبپز کردن سیب زمینی در آب، آنها را بر روی نمک زبره زیاد قرار دهید و در ظرف را ببندید و زیر شعله را خیلی کم کنید، پس از 45 دقیقه پخته خواهد شد (نمک زبره را به میزان زیاد کف ماهیتابه بریزید و سیب زمینی ها را بر روی آن قرار دهید طوری که تماس سیب زمینی با نمک باشد نه با خود ظرف).

روش پخت سیب زمینی بریان در نمک

  • جهت زیبایی سالاد بهتر است زیتونی که استفاده می نمایید، زیتون سیاه باشد.

سالاد سالمون فرانسوی

سالاد سالمون فرانسوی سالادی بسیار مغذی و کاملی است و شما دوستان می توانید آن را به عنوان وعده اصلی میل بفرمایید. نوش جانتان.

مجله اینترنتی خبرنگاران

منبع: setare.com
انتشار: 26 آذر 1399 بروزرسانی: 26 آذر 1399 گردآورنده: 0nlysms.ir شناسه مطلب: 1341

به "طرز تهیه سالاد سالمون فرانسوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد سالمون فرانسوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید