طرز تهیه کتلت به روش تبریزی

به گزارش تنها پیامک، کتلت تبریزی یکی از غذا های لذیذ ایرانی است که بسیار محبوب و پر هوادار می باشد و هر سلیقه ای را به خود جذب میکند. این غذای خوشمزه با گوشت چرخکرده، سیب زمینی و پیاز تهیه می گردد و یک گزینه عالی برای پذیرایی از مهمان است.

طرز تهیه کتلت به روش تبریزی

مواد لازم برای تهیه کتلت تبریزی

گوشت چرخنموده: 500 گرمسیب زمینی: 3 عدد میانه پیاز: 1 عدد بزرگسیر: 2 حبهتخم مرغ: 1 عددآرد نخودچی: 2 قاشق غذاخوریگرد غوره: 1/4 قاشق چایخوریسماق: 1/4 قاشق چایخوریادویه کاری: 1/4 قاشق چایخورینمک و فلفل: به اندازه لازمزردچوبه: به اندازه لازم

کتلت تبریزی یکی از غذا های خوشمزه و اصیل ایرانی می باشد این غذای لذیذ شباهت زیادی به شامی کباب دارد که علاوه بر طعم عالی ظاهری شیک و مجلسی دارد که بسیار برای پذیرایی مناسب می باشد. این کتلت خوشمزه با گوشت چرخ نموده، پیاز، سیب زمینی و ادویه تهیه میگردد که شما به راحتی میتوانید در منزل درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. با دستور پخت کتلت تبریزی تا سرانجام همراه باشید.

طرز تهیه کتلت خوشمزه تبریزی

برای تهیه این غذای سنتی ایرانی در ابتدا باید سیب زمینی و پیاز را بعد از شستن پوست بگیرید.

حال ریز سیب زمینی و پیاز را رنده کنید البته برای سرعت بخشیدن به کار میتوانید درون میکسر بریزید.

در ادامه باید مواد را بعد از رنده کردن با دست فشار دهید تا آب اضافی آن ها گرفته گردد سپس درون یک کاسه بریزید.

سیر را نیز رنده نموده و به کاسه مواد اضافه کنید حال گوشت چرخنموده را به همراه گرد غوره، آرد نخودچی درون ظرف بریزید.

مواد را با هم مخلوط کنید و برای مزه دار شدن گوشت نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری و سماق اضافه کنید.

درون کاسه ای جدا تخم مرغ را بشکنید در صورت سالم بودن درون ظرف اصلی بریزید و هم بزنید.

حال مواد را با دست به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا حالت منسجمی به خود بگیرد.

روی ظرف را سلفون بکشید و برای 30 دقیقه تا 1 ساعت درون یخچال قرار دهید اگر زمان کافی ندارید میتوانید سریع سرخ کنید.

تابه ای را روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید مایه کتلت را از یخچال خارج نموده و کمی از مایه بردارید.

با دست به مواد شکل دهید و پس از داغ شدن روغن، کتلت درون ماهیتابه قرار دهید این کار را تا سرانجام برای همه مواد انجام دهید.

زمانی که یک طرف کتلت سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز سرخ گردد پس از آماده شدن روی دستمال حوله ای قرار دهید.

درون تابه ای جدا سیب زمینی را خلال نموده و درون تابه سرخ کنید می توانید گوجه فرنگی را نیز بعد از سیب زمینی سرخ کنید.

در سرانجام کتلت را در ظرف مناسب بچینید و با سیب زمینی و گوجه فرنگی سرخ شده آن را تزئین نمایید.

منبع: گردشبان
انتشار: 15 مهر 1402 بروزرسانی: 15 مهر 1402 گردآورنده: 0nlysms.ir شناسه مطلب: 3244

به "طرز تهیه کتلت به روش تبریزی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کتلت به روش تبریزی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید