6 ماده غذایی که برای پیشگیری از حمله قلبی نباید از رژیم خود حذف کنید
به گزارش تنها پیامک، افرادی که 6 ماده غذایی کلیدی را از رژیم غذایی خود حذف می نمایند، بیشتر با بیماری قلبی، حملات قلبی و سکته روبرو می شوند.
به گزارش خبرنگاران، نتایج تحقیقات دنیای نشان داده است که آجیل، لبنیات پرچرب، میوه ها، سبزیجات، ماهی و حبوبات مواد غذایی کلیدی برای کاهش بیماری های قلبی عروقی و خطر مرگ هستند.
رژیم های غذایی حاوی مقادیر بالاتری از این مواد غذایی کلیدی با کاهش خطر حوادث قلبی عروقی عمده از جمله حمله قلبی (انفارکتوس میوکارد) و سکته مغزی و مرگ مرتبط است.
نتایج این تحقیق بعلاوه نشان داد که میزان میانه روزانه غلات کامل (به عنوان مثال یک تکه نان) یا گوشت فرآوری نشده (مانند 85 گرم گوشت قرمز یا مرغ) می تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشند.
مطالعات گذشته بر روی رژیم های غذایی غربی و تاثیر منفی غذاهای پر کالری و غذاهای فوق فرآوری شده بر سلامت افراد تمرکز کردند. این مطالعه بر تاثیر مثبت غذاهای سالم بر بیماری قلبی و مرگ های زودرس ناشی از حوادث قلبی عروقی متمرکز بود.
تخمین زده می گردد که بیماری های قلبی عروقی سالانه 18 میلیون نفر را می کشند که 32 درصد از کل مرگ و میرهای دنیای را شامل می گردد.
گزارش ها نشان می دهد که 85 درصد از این مرگ ها مربوط به حملات قلبی و سکته مغزی بوده است.
گروه تحقیقاتی با استفاده از داده های موجود از 245هزار نفر در 80 کشور، یک امتیاز رژیم غذایی را برای میزان گیری پیامدهای سلامتی تنظیم کردند.
پروفسور سلیم یوسف، نویسنده ارشد این مطالعه گفت: نمرات رژیم غذایی قبلی ازجمله رژیم غذایی EAT-Lancet و رژیم مدیترانه ای رابطه رژیم غذایی با بیماری قلبی و عروقی و مرگ را عمدتا در کشورهای غربی آزمایش کردند.
امتیاز رژیم غذایی سالم PURE بیانگر مورد خوبی از کشورهای با عایدی بالا، میانه و پایین است. امتیاز رژیم غذایی سالم PURE بر روی غذاهای طبیعی متمرکز شده است که مغذی و دارای مزایای سلامتی هستند بعلاوه در سراسر دنیا مصرف می شوند.
دکتر اندرو منته، محقق این تحقیق گفت: ما در این تمرکز منحصر به فرد بودیم. سایر رژیم های غذایی ترکیبی از غذاهای مضر - مانند غذاهای فرآوری شده و فوق فرآوری شده - با غذاها و مواد مغذی دارد که اعتقاد بر این است که از سلامت فرد محافظت می نمایند.
به تازگی بر مصرف بیشتر غذاهای محافظ برای پیشگیری از بیماری تمرکز شده است. به غیر از مقادیر بیشتر میوه، سبزیجات، آجیل و حبوبات، محققان نشان دادند که اعتدال در مصرف غذاهای طبیعی، کلیدی است.
مقادیر میانه ماهی و لبنیات پرچرب با کاهش خطر بیماری های قلبی و عروقی و مرگ و میر مرتبط است. همان نتایج سلامتی را می توان با مصرف میانه غلات و گوشت به دست آورد، تا زمانی که آنها غلات کامل تصفیه نشده و گوشت های فرآوری نشده باشند.
توصیه های غذایی
میوه ها: دو تا سه وعده در روز به عنوان مثال شامل یک سیب، موز یا گلابی است.
سبزیجات: دو تا سه وعده در روز به عنوان نمونه شامل یک فنجان سبزیجات برگدار یا 1/2 فنجان سبزیجات دیگر است.
لبنیات: دو وعده در روز؛ یک نمونه شامل یک فنجان شیر یا ماست، یا 1.5 اونس (43 گرم) پنیر است.
آجیل: یک وعده در روز؛ یک نمونه شامل یک اونس (29 گرم) آجیل درختی یا بادام زمینی است.
حبوبات: سه تا چهار وعده در هفته به عنوان مثال 1/2 فنجان لوبیا یا عدس است.
ماهی: دو تا سه وعده در هفته؛ یک نمونه شامل سه اونس (85 گرم) ماهی پخته شده است.
غلات کامل: یک وعده در روز؛ یک نمونه شامل یک تکه (40 گرم) نان، یا 1/2 فنجان (75 تا 120 گرم) برنج پخته شده است.
گوشت های فرآوری نشده: یک وعده در روز؛ یک نمونه شامل سه اونس (85 گرم) گوشت قرمز یا مرغ پخته شده است.
- 10 علامت هشداردهنده که می گوید سلامت جسمی تان در خطر است
- ریسک ابتلا به سکته مغزی را با این فعالیت ساده کم کنید
- 6 فعالیتی که به کاهش کلسترول خون یاری می نماید