روش تهیه چای هندی ماسالا

چای ماسالا نوعی چای تند شیری است که با چای سیاه درست می گردد و امروزه شهرت و محبوبیت زیادی پیدا نموده است. این چای اصالتا هندی است اما در بسیاری از نقاط جهان استفاده می گردد.

روش تهیه چای هندی ماسالا

برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور هند ما را تجربه کنید.

چای ماسالا با ترکیبی از ادویه جات درست می گردد که در چای دم می شوند و به آن شیر داغ اضافه می گردد. درست است که این چای امروزه به منوی اکثر کافه ها اضافه شده اما خیلی ها ترجیح می دهند این نوشیدنی را خودشان در خانه تهیه نمایند زیرا ممکن است این نوشیدنی های آماده کیفیت چندانی نداشته باشند و از طرفی می توانید مواد آن را به دلخواه کم یا زیاد کنید. مثلا اگر دارچین دوست داشته باشید می توانید مقدار دارچین بیشتری اضافه کنید. یا اگر زنجبیل دوست ندارید آن را از مواد حذف کنید.

برای درست کردن چای ماسالا به هاون یا دستگاه آسیاب قهوه احتیاج دارید تا ادویه جات را با آن آسیاب نموده و به چای اضافه کنید.

مواد مورد احتیاج برای 4 نفر

  • 1 عدد چوب دارچین
  • 4 عدد دانه فلفل ترجیحا فلفل سفید
  • ¼ قاشق چای خوری دانه رازیانه
  • 2 پیمانه شیر کامل
  • 3 و ½ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • ½ قاشق چای خوری پودر زنجبیل
  • 2 پیمانه آب
  • 5 قاشق چای خوری چای سیاه

چوب دارچین، فلفل و رازیانه را در هاون یا دستگاه آسیاب قهوه آسیاب کنید.

شیر را داخل قابلمه کوچکی بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا بجوشد. بعد از جوشیدن شعله را کم کنید و شکر قهوه ای، ادویه های آسیاب شده و زنجبیل را اضافه کنید.

آب را داخل قوری یا کتری بجوشانید و چای را اضافه کنید بعد از یک دقیقه شعله را خاموش کنید. سپس چای را از صافی رد نموده و داخل شیر بریزید.

مواد را روی شعله به مدت 1 دقیقه هم بزنید. سپس شعله را خاموش نموده و چای را میل کنید.

خرید چای ماسالامنبع: بدونیم
انتشار: بروزرسانی: 28 مهر 1398 شناسه مطلب: 350

به "روش تهیه چای هندی ماسالا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روش تهیه چای هندی ماسالا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید